Werkwijze

Als coach kun je mij zien als ‘spiegel’, maar ook als ‘stok achter de deur’


Ik daag je uit tot zelfreflectie en help je bij bewustwording. Je krijgt inzicht in wie je écht bent, zodat je je ook als zodanig kunt ontwikkelen. Als coach kun je mij zien als ‘spiegel’, maar ook als ‘stok achter de deur’ op het moment dat er actie ondernomen moet worden. Ik coach je binnen een veilige omgeving om vervolgens met plezier nieuwe dingen uit te proberen en uit je comfortzone te stappen. Mensen ondervinden wat nieuw gedrag hen oplevert en hoe het zelfvertrouwen groeit. Als trainer zorg ik voor inspirerende en leerzame bijeenkomsten. Hierbij gebruik makend van de groepsdynamiek voor een verdieping van inzichten.

Ik werk volgens de management filosofie Human Being Management en maak gebruik van het meetinstrument ACT®. Ik verbind deze inspirerende filosofie met mijn resultaat en doelgerichtheid. Daarnaast werk ik o.a. met Voice Dialogue, RET, Kernkwadranten en een 360⁰ Feedback.

Alle trajecten worden op maat gemaakt en zijn hierdoor toegesneden op het persoonlijke leerdoel of het doel van het teamtraject.

De gesprekken vinden plaats in de coachruimte van Outhentiek Coaching of eventueel op een locatie die voor jou praktischer of prettiger is.

Verwacht enthousiasme, oprechte interesse en humor tijdens de coachsessie of training. Reken op zinvolle inhoud en praktisch advies.