“ACT® onderscheidt zich door het feit dat het onmogelijk is gewenste antwoorden te geven. De uitkomst van een ACT®-meting is geen act, ACT® is echt, authentiek.”

“Toen de uitkomst van mijn “ACT®-bord” werd toegelicht, leek het net of ik mijn leven voorspiegeld kreeg, maar dan met tekst en uitleg. Waardoor ben ik geworden wie ik nu ben. Waarom doe ik, wat ik doe, zoals ik het doe. 

Cindy raakte me door haar energie; als je haar ontmoet, is het alsof er een lichtje aan gaat. Ze heeft een open mindset, is authentiek, enthousiast en beschikt over een grote dosis humor. Daarnaast heeft Cindy het vermogen snel een scherpe en diepgaande analyse maken.

Deze ervaring was voor mij de aanleiding ACT® en daarbij Cindy als trainer/coach in te zetten voor “de heidagen” met ons nieuw gevormde MT.

Mijn feest der herkenning, werd een feest der herkenning voor het gehele MT. Tijdens deze intensieve dagen zijn we een sterker team geworden. We zijn dichter bij elkaar komen te staan en hebben meer begrip gekregen voor elkaar.

De sessies met Cindy maakten ons ook bewust dat er veranderingen en verschuivingen binnen ons takenpakket als team nodig waren. We zijn onze taken gaan beoordelen en opnieuw gaan neerleggen, bijna letterlijk als een puzzel:
– Wie kan het beste welk stukje van de puzzel leggen;
– Wanneer moeten we samen een stukje leggen;
– Welke stukjes passen niet en horen niet in onze puzzel. 

We hebben al heel wat stukjes gelegd en hebben alle vertrouwen in dat we deze puzzel afkrijgen!”

Stefanie van der Klein
Manager P&O
Jos Slippens Vleeswaren B.V.