“Op aanraden van mijn collega heb ik contact gezocht met Cindy. Aanvankelijk had ik wel wat twijfels: Gaat deze coaching mij verder helpen? Kan ik wel echt veranderen? Na de eerste sessie met de ACT® meting was ik echter meteen enthousiast. Heel uitgebreid krijg je een inzicht in je sterke en ontwikkelde kanten, maar ook meteen inzicht in je valkuilen en nog te ontwikkelende kanten. Het zet je aan het denken over waarom je de dingen doet die je doet en hoe het ook anders zou kunnen. De vragen die Cindy voorlegde in de sessies en de oefeningen die daar bij hoorden hebben mij heel veel tot nadenken gezet en ik ben de dingen van een andere kant gaan bekijken. Ik ben rustiger in mijn hoofd en minder streng voor mezelf geworden. Het hele traject heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling, wat weer terug te zien is in mijn werk. Ik doe meer vanuit mijn kracht en geef beter aan waar ik hulp bij nodig heb. Ik sta steviger in mijn schoenen. Ik ben dus ontzettend blij met het coachtraject.  

Eigenlijk zou voor iedereen een ACT® meting goed zijn. Gewoon om eens stil te staan bij hoe je de dingen doet en aanpakt. Om er van te leren en krachtiger te worden. Iedereen ontwikkelt zich onbewust. Wanneer je vast zit in je eigen patronen, die niet voor jou werken en je op een persoonlijke manier hiermee aan de slag wil gaan ben je bij Cindy helemaal op de juiste plek. Het zijn soms de kleine dingen die je anders zou kunnen doen of bekijken die een groot verschil kunnen maken.   

Cindy is een eerlijke, warme en gezellige coach. Ze heeft oprechte interesse en weet de juiste vragen te stellen en oefeningen te doen om je verder te helpen.”

Marjolein Edelenbosch
Onderwijzeres
Jenaplan Basisschool De Hussel