Door de training Zelfbewust Leiderschap “met beide benen op de grond.”  

Enige tijd geleden heb ik via mijn werkgever de training Zelfbewust Leiderschap gevolgd bij Cindy (via de Qi Company). Hierin werd gebruik gemaakt van de ACT-meting. Wat hier uiteindelijk uitkomt is verbluffend. Je wordt in ‘plakjes gesneden en vakkundig ontleed, en het enge eraan is dat het ook klopt voor je gevoel;-) 

Na de ACT-meting mocht ik aan de slag met een kleine groep mensen van allerlei disciplines. Ook de voorgaande conclusie werd gedeeld door een ieder. Door met elkaar aan het werk te zijn, leer je veel van elkaar. We hebben verschillende dingen geleerd, o.a. hoe we bepaalde gesprekken (bv functinerings-, discipline- en slecht-nieuwsgesprekken) in kunnen gaan. Binnen de training hebben we verschillende handvatten aangereikt gekregen, die we in de praktijk kunnen gebruiken. 

Bovenal leer je jezelf kennen. Door de ACT-meting wordt duidelijk waar je jouw energie in kwijt kunt en waar je geen energie meer in moet stoppen. Deze kennis levert op dat je jouw eigen energie beter kan verdelen en het uiteindelijk meer oplevert, zowel werk gerelateerd als in de privé situatie. 

De trainer en persoon Cindy heb ik als prettig en doortastend ervaren. Ze is in staat iemand een spiegel voor te houden en de vinger op de “pijnpunten” te leggen. 

Resumé door jezelf beter te leren kennen en de aangereikte tools in de praktijk te brengen kan ik zeggen dat ik “met beide benen op de grond sta”. 

Dank je wel voor de inzichten Cindy!

Niels Reijne
Plaatsvervangend chef
CONO Kaasmakers